Hisashiburi!

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/5/b/e/ogrkarate.se/httpd.www/blogg1/wp-includes/formatting.php on line 4387

Ja nu var det länge sen och det betyder egentligen bara att det har varit mycket som har hänt.

Väldigt kort sammanfattat så är vi halvvägs genom en termin som bara rasat iväg! Tiden har gått så fort och vi har gjort så mycket att det inte finns möjlighet att få ner allt här, men i korta drag så är det karate fem dagar i veckan (plus två utanför dojon), det är karate i Sigtuna på SSHL en gång i veckan, det är yudanshapass varje söndag, det är dubbelpass varannan vecka och det är kobudo var fjärde vecka. Plus att det är en del att stå i med tanke på framtiden konstant. Nu närmast är det prova-på-pass på en av grundskolorna i stan, ett väldigt blygsamt treårsuppmärksammande, en kommande yudanshagradering och sommarläger. Dessutom ligger massor av blogginlägg som utkast och väntar på att bli klara, så känns ingen oro! Vi har inte glömt bort att vi har bloggen och att den mår bäst av att  användas.

 

Förhoppningsvis kommer nästa del i Dojo kun serien nu i veckan, så håll utkik!

 

Vi ses i dojon!

Arigatou gozaimashita!