Terminsstart!


Kihon, kihon, kihon!

Dagens och den första månadens tema för träningarna som kommer. Idag med väldigt mycket fokus på uppvärmningen.

Varför vi gör som vi gör och hur vi ska jobba i uppvärmningen för att 

A) inte skada oss

B) få nytta av uppvärmningen under resten av passet.

 
Hela 80 minuter tog det att gå igenom uppvärmningssystemet och trots det så glömde vi ett moment, men det gör inget, vi tar det på torsdag. På torsdag kommer det att gå fortare då det inte behövs lika mycket förklaringar som idag och nästa vecka ännu fortare. 

 
Vi använde dessutom taiotosu (tappa kropp) övningar i kihonträningen när vi tränade slag. Utöver det så var det mycket fokus på höften och att inte så spänd när man tränar. Man vinner ork, snabbhet och då även tid på att slappna av. Plus att musklerna får en riktig chans att stretcha när de får göra det avslappnat efter att man varit spänd.
På torsdag ska vi gå igenom kihon ännu mer och försöka bygga på den grund vi redan har lagt.

 
Vi ses i Dojon!

 
Arigatou gozaimashita!