Split på 30 dagar

Dag 4.

Jag måste erkänna att jag är glad att jag har passen, och kanske framförallt så många pass i veckan. Det hade varit svårare att motivera mig att köra de här övningarna dagligen om jag inte hade kunnat lägga in det i den vanliga träningen.

Det känns betydligt bättre idag än vad det gjorde i tisdags och jag är glad att Shidoin Robert föreslog att vi skulle ha det här som en inofficiell utmaning till graderingen. Jag är också glad att vi har zoomlänkar på våra pass så att de som inte kan ta sig till dojon just nu ändå kan vara med och både träna och köra utmaningen tillsammans med alla andra, fast avskilt. Jag är dessutom väldigt glad att Linda efterlyste något i den här stilen på Facebook och att jag såg det och mindes att jag hade ju sett det här klippet på youtube (bland många andra) som jag faktiskt tyckte var bra, för mig.

Det ska bli intressant och spännande att se hur nära en full split jag och alla andra är på graderingen. Men nog känner jag redan nu att jag är mjukare och jag märker att jag kommer mycket djupare i stretchen och framförallt när jag kollar hur när split jag är, så är det bra mycket närmare än i måndags.

Tack för god inspiration och roliga idéer.

Det är härligt med medlemmar som är framåt och får mig att tänka nytt så ofta som jag ändå får chansen att göra det i nuläget. Det är enormt utvecklande och jag hoppas det ger utveckling för er också.

Vi ses i dojon