Mycket som har hänt..

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/5/b/e/ogrkarate.se/httpd.www/blogg1/wp-includes/formatting.php on line 4382

Sen sista blogginlägget (20/10) så har det hänt mycket… väldigt mycket!

 

Jag skulle vilja beskriva allt i detalj men det går inte då jag dels har varit borta på vissa av sakerna och dels skulle det bli ett väldigt långt inlägg.

 

I korta drag så har vi haft kobudseminarie där vi har fått nosa på grunderna för Bo, Sai och Nunchaku. Det var ett endags-seminarie i täby där 19 medlemmar deltog och fick träna på Combat academy som en del i klubbens vidareutveckling. I mitt tycke en väldigt bra och trevlig dag som avrundades med styrelsemöte och många goda samtal.

 

Vi har genomfört 100 kata challenge. I år tränade vi tre kator samtidigt och försökte nå i mål med samtliga, Tachikata, gekisai ichi (och ni) och Shisochin. Vissa kator är längre än andra och det är en sån sak vi bara får lov att ha förståelse för och anpassa oss därefter.

 

Vi har också haft vanliga träningspass i onsdags och i torsdags plus att vi har genomfört juniorläger i dojon nu i lördags. Vi har även bedrivit träningspass på idrottsfritids och haft självförsvarskurs med IK Nordia.

 

Som sagt, jag skulle gärna gått igenom allt i detalj men då skulle jag bli sen till kvällens juniorpass och det vill jag inte bli. Vi ses i dojon!

Arigatou gozaimashita!

Arigatou gozaimashita!