Inspirerande!!

Frågor

 

Frågor är väldigt inspirerande och de kan ganska lätt leda en åt håll som man inte hade tänkt från början, men det gör inget. I tisdags så väcktes en fråga då alla inte gjorde fallteknik (sida) på samma sätt under uppvärmningen, Det ledde till en rad nya övningar som jag aldrig hade gjort förut men intressanta och aktuella frågor gör sånt, de inspirerar! Hur en av övningarna såg ut kan man se här.

 

I övrigt så var det Nage waza som stog på programmet i tisdags och likaså ikväll. I tisdags kastade vi på fyra mattor: 1-2, 1-4, 1-5, 1-6.

 

Sanchinpasset igår var också väldigt inpsirerande, vi bygger vidare på den testing vi redan kan, lär oss den grundligare och grundligare för varje gång. Dessutom så drar vi den vidare, alltså vi försöker hitta sätt att göra testingen både grundligare och mer utförlig varje gång. I går så fick deltagarna på passet sparka mina ben, jag har markerat med tejp var det är vi vill träffa för att inte skada den vi testar (tejpmarkeringarna blir inte någon modefluga, men fungerade bra som pedagogiskt redskap). Vi diskuterade och provade också olika sätt som inte bidrar till utveckling under testing utöver det vi diskuterade som har motsatt (positiv effekt).

 

Så, nu är det alldeles strax dags för dagens pass, vi ses i dojon!

 

Arigatou gozaimashita!

Arigatou gozaimashita!