Kast!!


Det var vad allt handlade om igår!

 

Uppvärmningen var riktad mot kast och shidoinerna Sofia och Andreas som tränar för sandan fick kasta redan från start. I praktiken fick de kasta i 90 minuter medan resten fick kasta i 55 minuter. Alltså blev det en rejäl genomkörare. Vi kastade bakochfram, alltså vi började med kast fyra och gick nedåt till kast ett eftersom att det är det vi kastat mest är det kastet vi kan bäst. Igår så kastades det i olika varianter, grund och mer anpassat efter vekligheten. Allt vi tränar är ju inte helt anpassat efter hur våldet ser ut, men utifrån våra grunder är det inte svårt att växla om som tur är. För att se två av variationerna klicka på antingen den Klassiska Nage waza 3 eller den Anpassade varianten. Dessa visar lite hur vi tänker och vad vi bygger från.

 

På torsdag kör vi vidare med mer kast, vi ses i Dojon!

 

Arigatou gozaimashita!