Helgen i stort.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/5/b/e/ogrkarate.se/httpd.www/blogg1/wp-includes/formatting.php on line 4382

Det var åter igen en bra träningshelg, sköna pass både i lördags och söndags. De tre veckor vi hittills har gått igenom kihon har gett tydliga resultat på övriga fronter.

 

I lördags så tränades framförallt grundtekniker, kator och bunkaier allt med olika fokus. I grundtekniksträningen var huvudfokus att sikta på samma ställe hela tiden med målet att kunna ta sig vidare till starka och precisa slag. De kator som tränades var allt från Tachikata till Kururunfa, Sanchi dai ichi och ni. Medan de bunkaier som tränades var från Geki sai ichi och ni i huvudsak. Under nedstretchingen så borde jag givetvis också ha stretchat men jag passade på att nöta lite på Makiwaran. Till nästa vecka så ska jag försöka få till det så att den andra också kommer upp så vi kan använda båda två samtidigt.

 

I söndags så tränades och funderades en del gällande framförallt blockeringar i sandan gi och Yakusokumite. För min del ett jätteskönt pass då jag fick ut en del saker som är solklart i mitt huvud men som jag inte har satt ord på tidigare. Det är spännande att det alltid är en utveckling under varje pass.

 

Den här veckan blir lite annorlunda då det inte är något juniorpass på torsdag, CrossKarate för seniorerna på torsdag och dubbelpass på lördag. Det blir alltså fullt upp som vanligt =)

 

Vi ses i Dojon!

 

Arigatou gozaimashita!