Intressant vecka.

Ja, så skulle jag helt klart kunna sammanfatta den här veckan. Först att inte kunna motstå att undervisa i jeans, dessutom att ha lyckats undvika den massiva förkylning vi tog med oss hem från Leeds. Ett redigt kihonpass i torsdags. En riktigt grundlig uppvärmning, den tog hela 70 minuter, det var inte så mycket förklaringar som dök upp men trots det var vi tvugna att hoppa över ett par moment som ingår i uppvärmningen. Efter det så gick vi igenom jodan, chudan och gedan tsuki, dels stillastående, i Zenkutsudachi, oi och gyakutsuki och i Shikodachi.

image image image image image

Blockeringar tränades med varandra som ”spegel” så man kunde se på varandra om det var något som behövde rättas till. Det tränades även sandangi, inledningen på Gekisai ichi bunkai och blockeringar från Kakie.

 

Vi kastade om i vår planering hemmavid den här veckan för att jag var frisk och shidoin Sofia var för sjuk för att åka till Täby idag, det visade sig att det var jag också.. Så idag har jag hittills inte tränat utan följt Dojo kun, framförallt punkt nummer fem ”Giv akt på din hälsa”, detta för att kunna vara med på 100 kata passet som vi kör ikväll. Så nu gäller ytterligare några timmar vila, vatten, värme innan det är dags för Saifa! I värsta fall blir det lugnt för min del, men 100 ska jag kunna göra ändå känns det som just nu, i ännu värre fall så får jag sitta bredvid och fota.

 

Vi ses i Dojon!

 

Arigatou gozaimashita!