För kul för att avstå!

Ja, precis så känns det, vilket var tydligt igår..

Att komma till dojon och se så många träna, var fruktansvärt kul och trots att vi nyss kommit hem från seminarium med mellan 12-14 träningstimmar Så var det svårt att inte bli taggad. Så när Shidoin Sofia bad mig assistera (trots jeans och t-shirt) kunde jag ju inte säga nej, det bara är så kul.

 

När jag kom fram till dojon efter jobbet så stod alla och jobbade med Sanchinkata. Efter det så gick de över till att träna sina senaste kator, vilket resulterade i fyra grupper som tränade parallellt. Tachikata, Saifa, Seiyunchin, Sanseiru, Kururunfa och Tensho. Att se de olika katorna tränas samtidigt och framförallt kunna tränas samtidigt gjorde mig väldigt glad. Det är för mig det högsta betyg vi kan få som klubb. Många som tränar, med olika kunskapsbaser men ändå tillsammans. I morgon är det dags igen, men då har jag gi istället för jeans :).

 

 

image image

Vi ses i dojon!

 

Arigatou gozaimashita!