Vilken vecka!

TräningSkapad av Stefan Fredriksson sön, augusti 30, 2015 23:35:03
Och vilket avslut på den också!

I fredags var vi på en av grundskolorna i Enköping och hade ett par prova-på pass med åk6. Hur kul som helst och en riktig energiboost verkligen! Att den här lilla staden har så många talangfulla ungdomar var jättekul att återupptäcka!

I går var det likadant under passet, dock var det inte riktigt lika många där, men det går inte att få in hela åk6 från skolan vi var på i dojon så det var nog lika bra 😉
Det som tränades var framförallt kata och falltekniker. Det plus en ordentlig genomgång av shikodachi ägde rum tog upp det mesta av passet. Förutom det så gjorde jag personligen en stretchövningar jag inte gjort på ungefär två år det var hur skönt som helst!! Trots att jag när jag ser bilderna som togs på mig ser att jag är (precis som jag kände) något stelare än sist. Men ett bälte är inte bara något fint runt midjan, det är något vi kan använda på många, många sätt i vår träning. Exempelvis i stretch.
Arigatou gozaimashita!