Vilken entusiasm!!

SommarSkapad av Stefan Fredriksson tor, augusti 06, 2015 23:50:21
Det är svårt, väldigt svårt att säga annat om dagens pass!

Idag har vi genomfört vad jag tror är det hittills tyngsta styrkepasset eller crosskarate som jag kallar det :). Det var massor av roliga saker med idag, mycket nya saker också, man vill ju inte köra samma CK-pass varje torsdag. Några av de nya momenten idag var skottkärra med bensläpp, bänkpress med varandra, upphopp på tjockmatta och ground & pound. Hade vi gjort det här passet vecka ett hade jag nog inte orkat ska jag erkänna men nu har vi byggt en hel del styrka under sommaren så det gick, det var tungt men det gick.

På andra halvan av dojon tränades kata individuellt, san dan gi, falltekniker och grundtekniker. När de som hade genomfört CK-passet var färdiga och hade vilat lite så hoppade de också på den fria träningen. Vilket gav mer kataträning och lite makiwara också. Riktigt bra träning och både de som genomförde CK-passet och de som tränade fritt visade stor entusiasm och vilja att lära sig och utvecklas ännu mer. Enda nackdelen är att det är så roligt att träna och att undervisa så jag glömmer bort att fota mest hela tiden men det känns rätt sekundärt så det gör inget. En bild blev det dock idag, från kata Saifa

(nu kom jag i alla fall ihåg att skriva på rätt dag)

Arigatou gozaimashita!