Styrd fri träning

SommarSkapad av Stefan Fredriksson fre, juli 10, 2015 01:16:45

Idag var det dags!

Under veckan har jag känt mig lite smått upprymd, då det vart för mig uppenbart att man ville ha mer styrning under de fria passen under förra veckan.

Jag har gått och funderat lite över hur jag skulle lägga upp det och kom i tisdags fram till en bra lösning (tyckte jag). Så idag var det dags! Det första styrda fria passet under sommaren, det här kommer att bli det sätt vi tränar på under sommaren. mer inriktat på kumite och randori på tisdagar och styrka och kondition på torsdagar. Idag var det alltså dags att köra styrka och kondition alà crosskarate. Riktigt tungt och svettigt blev det, men det är ju sånt som är roligt. Dessutom tog vi slut på syret i lokalen trots att vi bara var en handfull idag 🙂

Sen har jag också pysslat en del med vår nya hemsida under veckan och är riktigt nöjd med resultatet. Var lite som ett barn på julafton när jag publicerade den, nu två dagar senare ser den inte riktigt ut som den gjorde då längre 😛

I morgon lär det bli lite mer pyssel med sidan sen ska jag nog lägga lite tid på Chiishi innan jag börjar dagen på riktigt! förmodligen blir det i omvänd ordning då det är ett bättre sätt att vakna på;)

Arigatou gozaimashita!