Riktigt roligt!

SommarSkapad av Stefan Fredriksson fre, juli 24, 2015 03:15:43
Det är massor som händer och det är mycket som är på gång vilket är riktigt riktigt roligt!

Om man tar de senaste händelserna i ordning så har vi i dag (nu är det ju faktiskt i går) tisdag publicerat en mer slutgiltig version av den hemsida som publicerades i början av juli, vår klubbsida. Den stora nyheten nu är att den är flerspråkig, nu finns den tillgänglig att läsa både på svenska och engelska! Att den är mer slutgiltig ska dock inte läsas som att den är klar, det kommer den nog aldrig att bli då en klar sida inte lever såsom vi önskar att den hör sidan ska göra.

Ytterligare roliga saker som hänt är att vi har både nya och gamla elever som dyker upp och vill eller funderar på att återuppta karaten igen!

Sist men inte minst så hade vi ju dagens pass. Halva skaran deltagare tränade fritt med Shidoin (hjälpinstruktör) Andreas som stöd. Andra halvan körde den ledda fys-, konditionsträningen och där vart man slut vill jag lova.. Vid ett tillfälle klagade jag på min egen förmåga och antydde lathet när jag vilade mitt i ett set då jag inte orkade mer. Då blev jag uppmuntrad av orden ’lata kan man nog inte säga att vi är, vi är ju inne på sista setet och vi kör ju faktiskt så hårt att vi mår illa’. Efter den boosten var det bara att köra vidare och pumpa på. Och det var roligt, kanske inte lika kul i morgon när jag vaknar ifall jag får den träningsvärk jag hoppas på, men det är ju skönt med träningsvärk också och man kan ju bara skylla på sig själv som tur är 🙂

Nu är det tack och godnatt och se fram emot nästa pass som står på att-göra listan.

Arigatou gozaimashita!