Randoripasset som försvann

SommarSkapad av Stefan Fredriksson tis, juli 21, 2015 23:48:24

Japp, den styrda träningen idag blev.. Lite bortglömd men det var nog mest för att alla hade så kul att det inte behövdes någon ytterligare styrning idag.

Massor med kata och grund i olika former för samtliga deltagare. Sanchin-, zenkutsu-, nekoashi- och shikodachi med grundslag, sparkar och blockeringar samt grundslagsträning. Kata i grupp, tachikata till Gekisai ichi för att sen gå vidare till Gekisai ichi på hela katan och sen gundbunkaierna på densamma 🙂 med bunkai är det ju så roligt för det går ju alltid att bygga på och det finns verkligen inga fel, det finns bara olika varianter! Lite fallteknik och Sanseiru tränades också under dagens pass.

På torsdag är det fys- och konditionspass igen och känner man för att köra det passet i gibyxa och T-Shirt så är det helt ok! Men kör man den ordinarie fria träningen så är det full GI med bälte som gäller!

Arigatou gozaimashita!