Potential..

SommarSkapad av Stefan Fredriksson tor, juli 30, 2015 23:07:42
Och mer behöver man kanske inte säga egentligen om dagens pass, det kastades och styrkepass genomfördes. Lite kataträning blev det mot slutet av passet men mest låg fokus idag på kast och styrka. Det var roligt och skrattades en hel del idag och trots att det var få fokuspunkter att träna idag, styrkestationer och Nage waza 1 & 2. Så kommer en hel del teori och ”bra att tänka på” saker också, redan i uppvärmningen faktiskt.

Kasten gick i teori och teknikbiten fort över till bunkai, när tar en bunkai slut och varför vi har fem grundbunkaier på alla kator i vår klubb. Sen hade vi besök i dojon idag också, riktigt roligt och välkommen åter 🙂

Så på det stora hela, under passet idag var det mycket potential som syntes en del skratt som bjöds på (det är ju kul med karate :)). Även fast det står på vår facebookgrupp redan så tål det att sägas igen: bra jobbat idag och grymt kört ni som körde fysen!!

 

Arigatou gozaimashita!