Packade för tio

SommarSkapad av Stefan Fredriksson fre, juli 17, 2015 00:59:22
Och det kom en..

Man skulle kunna tro att det gör mig besviken och lite nedstämd. För tio år sen absolut, för fem år sen kanske men inte idag. Nej idag minns jag bara glädjen hos en elev som för tre år sen kom själv på ett pass som jag höll och som Sofia var hjälpinstruktör på. Han utstrålade ren och skär lycka över tanken att två instruktörer skulle ägna ett helt pass åt honom! En sån glädje känner jag snarare än besvikelse när det kommer få elever, missförstå mig rätt det är jättekul när det kommer 15 personer också eller fler, men att helt och hållet kunna hänge sig åt en elevs utveckling är något särskilt ändå.

Idag gick vi ifrån den planering som var för styrkepasset vi skulle ha kört (det är lugnt, den finns kvar) och så ägnades passet helt åt kata. Tachi kata till Saifa plus Tensho gick vi igenom. Vi la på några detaljer och saker att tänka på i varje kata och när det satt sig i systemet gick vi vidare. Att kunna avsluta med Tensho och ge exempelövningar man kan göra två- och två var fantastiskt kul då det ökade förståelsen medvetet och undermedvetet för hur man bör jobbade smartare för att bli starkare!