Nya tider!

TräningSkapad av Stefan Fredriksson fre, september 04, 2015 10:58:15
Så är det faktiskt, mer än i en bemärkelse. Träningarna har senarelagts med tio minuter på grund av lokalbrist i staden, vilket inte påverkar mer än att vi inte hinner prata lika länge inomhus som vi tidigare har kunnat. Dessutom är det på tiden att vi nu fick hem overaller som vi kan prova så vi får rätt storlekar vid eventuell beställning. Jag tycker de var väldigt sköna och de kommer att finnas i Dojon för att kunna provas ut i samband med träning.

På tal om träning så ska den ju givetvis nämnas. Igår var det mycket ben och helkropp som fick jobba. Efter uppvärmningen (där vi provade en ny grej, lite svår men får vi till det så kommer det att bli bra :)) så körde vi sparkar, maegeri och mawashigeri med och utan stöd. Vi började på en räkning per moment för att sen sparka mjukt på en räkning och så sparkade vi på ’mitts’ för att verkligen känna att vi träffade rätt. Efter det tränade vi Chiishi och då vi pratade igenom det i tisdags så hann vi några fler övningar och ungefär 45-50 minuter har vi lagt på ren chiishiträning den här veckan! Vi avrundade passet med ’gubben’ och stretch där vi hjälpte varandra! i morgon är det fri träning som vanligt på lördagar, har man ingen plan på förhand så be en instruktör om hjälp med idéer.

Vi ses i Dojon!

Arigatou gozaimashita!