Lugnt och skönt

SommarSkapad av Stefan Fredriksson sön, augusti 16, 2015 12:23:36
Precis just nu är det så, söndag lunch, strax på väg för att jobba i klubbens regi och allt är lugnt och skönt.

Inte riktigt som det var i torsdags på passet dock! Vi körde en repris från förra torsdagens fyspass för det var helt enkelt så kul att det gjorde inget. Dessutom var det mer än dubbelt så många som deltog i den biten i torsdags så det var verkligen inte lugnt.

Jag försökte vara på både fysdelen och den fria delen samtidigt men insåg efter ett varv att det inte fungerade.. Hur mycket jag än ville så kunde jag inte vara på två ställen samtidigt så jag fick bryta och instruera istället. Tro nu inte att jag tycker det är på något sätt negativt för det gör jag verkligen inte. Att instruera och se de framsteg som görs är hur kul som helst! Inte bara i kata och grundtekniker utan också i bunkai, kast och falltekniker.

Nu är det läge att lägga ett par timmar på terminens planering innan det är dags att åka och jobba =)

Arigatou gozaimashita!