Fullt hus!!

SommarSkapad av Stefan Fredriksson tis, augusti 11, 2015 23:37:29
Och fullt ös dessutom!

Jag tror inte att jag har varit med om ett sommarpass med så här många deltagare sen ja, jag vet inte om det har hänt under min träningstid faktiskt. Riktigt roligt att vara del av måste jag få säga. Väldigt skönt också med få lugna stunder (fototillfällen) då det hela tiden var männsikor som ville utvecklas och jag fann mig själv i ett läge där jag helt enkelt inte hann ta så mycket bilder idag heller, men det gör absolut ingenting =)

Jag tror vi täckte hela registret av aktiviteter också ikväll, det såg verkligen ut som det i alla fall: det kastades, övades kata, övades bunkaier, falltekniker, grundtekniker och randori (flytande kumite). På samtliga fronter gjordes framsteg och nya tekniker och rörelser i kator lärdes ut.

Under randori sessionen blev det emellertid svårare att instruera då jag lyckades få plats i den gruppen idag jag med! Ojojoj vad roligt det var och att 14 minuter allt som alt kan ge så bra puls! Nyckeln att ta med sig idag är luckor, först att leta luckor på motståndaren, därefter att vara medveten om vilka luckor jag lämnar på mig själv och hur kontrar jag när motståndaren blottar den lucka jag letar efter när jag gett bort en lucka i rörelsen precis innan? Det är lite att likna med adventskalendern om man tänker ”vilken lucka ska jag öppna nu”.

Sist men definitivt inte minst ska också nämnas att under tio timmar de senaste två dygnen har jag och sempai Gustaf delat golv iklädda Gi! de två timmar träning som blev nu ikväll men även åtta timmar under öppna veckan som genomförs den här veckan under regi av Enköpings kommun.

De få bilder jag hann ta under dagens pass, de var få men de blev bra =)
Arigatou gozaimashita!